Videoproducties_Arnhemblauw

Bedrijfsfilm Essilor - Organising Vision in de praktijk.

Een bedrijfsfilm in opdracht gemaakt voor Essilor, fabrikant van brillenglazen, Benelux. De film laat het voordeel zien aan de opticien, als de klant van Essilor, men heeft als hij/zij werkt met het concept van Essilor, Organising Vision.

Klaarmaken voor de oogmeting. Het maken van de filmpjes met de verschillende monturen voor de klant zodat zij of hij een betere keus kan maken.  Monitorscherm met de klant met montuur en meetmontuur zodat de glazen juist worden geslepen voor de specifieke eisen van de klant.

De film laat in het kort het hele traject zien van de klant die voor het eerst bij de opticien komt tot het moment dat de bril klaar is om te worden opgehaald door de klant. De film wordt gebruikt bij productpresentaties die Essilor special geeft voor opticiens in de Benelux. De film wordt als laatste van 3 films vertoond. En gaat dus in op de voordelen van het werken met Organising vision. Belangrijke onderdelen die uitgebreid in de film aan de orde komen zijn de Essibox en Mr. Bleu.


De film is opgenomen in 1 dag met nog een halve dag extra voor het inspreken van de nasynchronisatie in het Vlaams en in het Frans. Van de uiteindelijke film zijn namelijk 3 versies gemaakt, een Nederlandse (het orgineel) een Vlaamse en een Franse versie. De film die u hier ziet is een compilatie van deze 3 versies.
De acteurs en stemmen in het Frans en Engels zijn werknemers van Essilor en dus geen beroepsacteurs. Zoals u kunt zien hoeft dat geen bezwaar te zijn!

De opticien scant de gegevens in voor Mr Bleu voor het slijpen van de glazen. Mr Bleu aan het werk, het slijpen en opmaat maken van de glazen. Opticien maakt montuur klaar voor de klant.

De film kwam tot stand dankzij de medewerking van:

Silvie Geerts
Hendrik Jan Wildenbeest
Productie vanuit Essilor

Acteurs:
Opticien - Esther Cornelissen
Klant - Trudy van Huet

Nasynchronisatie Vlaams en Frans:
Luan Vercruysse : Opticien Frans, Klant Vlaams
Patricia Wolters: Opticien Vlaams, Klant Frans

Camera: Louis Favier
Geluid: Benno Wormgoor
Muziek: "Inner Workings", uitgevoerd en geschreven door Julian Scott, Carlin label
Regie, montage en vormgeving: Albert Stoter
Productie: 4 Communication A.V. Productions

Beelden van de bedrijfsfilm/promotiefilm/productpresentatie Essilor